Изработка на метални врати за мазета и тавани

Металните врати на помощните помещения са много нужни на всеки и в същото време нещо, за което никога не ни остава време да помислим.

Къде е добре да монтираме метални врати?

метални врати

Обикновено се нуждаем от врати, изработени от метал, когато искаме да затворим сервизни помещения като мазета и тавани. Те са евтино решение, когато ни трябва врата за общите части на сградите.

Поставяме допълнителна външна врата на апартаментите с цел осигуряване на по-голяма сигурност на жилището. В такива случаи е необходимо да се добави и метална каса, за която да закрепим новата метална врата.Това се прави посредством заваряване. Чрез този подход се избягва смяна на външната врата, което е свързано с разбиване на настоящите настилки и изкъртване на стените.

Метални врати са предпочитани и за входове на жилища, където устойчивостта и здравината на натоварване е значителна. Правилното и точно взимане на размери при тези врати е изключително важно. От това зависи дали ще бъде постигнато необходимото уплътняване.

Входните врати също могат да бъдат с топлоизолация, така че да спомогнат за намаляване сметките за отопление на  сградата. Тук важно място заема избора на подходящи панти, които често се считат за слабото място на всяка врата.

Съществено значение има патронът на външната врата. Той трябва да осигурява лесен достъп на живущите и в същото време да е достатъчно сигурен срещу набези на недоброжелатели.

Какво ви предлагаме ние?

Фирма ИНОКС ЕООД използва за направата на метални врати ламарина с дебелина 1.2 и 1.5 мм, като пълнежът може да бъде с топло- или шумоизолация.

Обковът (панти, дръжки, резета, шпионка е др.) е по Ваш избор, а за доставката му ползваме различни испански, италиански и турски доставчици.

Металните врати са едно възможно решение дори при най-икономичен бюджет.

Еднолицева стандартна метална врата за мазе или таван с размери до 2.00м височина и 1.00м. ширина без пълнеж е в рамките на 750лв. с ДДС.

Цената включва вземане на размери, изработка, доставка и монтаж. Шилдовете и патронът се закупуват допълнително. Врата се предава грундирана, а при желание за допълнително боядисване цената е 10лв./м2.

Сега е моментът да ни се обадите и да запазите час за взимане на точни размери на място. Оставете тази работата  на нас и отделете време за другите важни неща.

ИНОКС ЕООД предлага на пазара дворни врати и портали. Научете повече тук.