Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Цехът за производстов на ИНОКС ЕООД се намира в гр. София, кв. Модерно предградие, ул. „Адам Мицкевич“ №8.

На портала има охрана и бариера и е необходимо да кажете къде отивате. Най-добре е да се обадите предварително, за да сте сигурни, че има наш човек, който да ви посрещне.

За да измерите нужната дължина на парапета, първо измерете общата дължина на областта, която желаете да защитите с парапет. След това, вземете предвид различните ъгли и завои на тази област и добавете допълнителна дължина за стабилност и безопасност. Не забравяйте да включите и възможни врати или преходи.

Да, работив в София-град и в София област. Когато иимаме възможност взимаме обекти и в населените места около София като област Враца, област Перник, обаласт Кюстендил, обаст Пазарджик, област Пловдив и област Ловеч. При разстояние до обекта над 30 км се начисляват допълнителни разходи за транспорт. За всички по-далечни обекти, предлагаме вариант за поръчка на окомплектован парапет с всички  необходими части и крепежи.

Спазваме разпорежданията на закона и минималният гаранционен срок на парапетите, изработени от нас е три години. Въпреки това, когато за парапета е използван алуминий или инокс, той е практически неразрушим от атмосферните условия и е много по-дълготраен.

Иноксовият парапет е идеален за изложени на атмосферни влияния обекти като тераси или балкони, благодарение на своята устойчивост на корозия и дълготрайност. Алуминиевият парапет, от друга страна, е лек и лесен за монтаж, подходящ за съвременни дизайни и сравнително по-икономичен. И двата материала предлагат стилен и функционален избор за вашата ситуация.

Цената на един метър парапет зависи от различни фактори като материал, модел на парапета, местоположение на обекта, обема на строително монтажните работи, сложност на монтаж и други. Общо взето, цената варира между 160 и 400 лева за по-често срещаните модели. Определени модели и материали могат да бъдат по-скъпи в зависимост от специфичните изисквания на клиента.

 
 

Не се безпосойте за това! Проследете стъпките в страницата ни Как да поръчам. Вземете размери, снимайте ситуацията и се свържете с нас за оферта.

В случай, че не можем да дойдем при Вас за монтаж, предлагаме услуга да изработим  желания парапет, да го комплектоваме с всички необходими крепежи, тапи и детайли, както и с указания за монтаж. Така ще получите парапета си черз транспортна услуга за доставки и ще можете да го монтирате сами. Това би Ви спестило много средства за монтаж и би намалило драстично цената на парапета, която бихте заплатили в противен случай.