Цени

Алуминиеви и иноксови парапети: сравнение на цени и оферти

Цените на парапетите  се изчисляват на линеен метър и зависят от избрания пълнеж на паното, от дебелината на ръкохватката и обема на поръчката. Парапетите се явяват важен елемент от дизайна и сигурността на сградите. Предоставянето на подходящ парапет е от съществено значение за съчетаване на естетика и функционалност. В настоящия текст ще разгледаме различните аспекти на алуминиевите и иноксовите парапети, като се фокусираме върху цените и възможните отстъпки за клиентите.

парапети със стъкло по тераса

Алуминиеви парапети: избор и цени на

стандартни алуминиеви парапети

При избор на стандартен алуминиев парапет с дължина до 10 линейни метра, цената е 130 лв./л.м. Този тип парапет предлага изключителна издръжливост и лекота. Стандартният дизайн включва три броя струни, които осигуряват стабилност и сигурност.

Алуминиеви парапети с прозрачно стъкло

За тези, които търсят елегантност и прозрачност, алуминиевите парапети с прозрачно стъкло са отличен избор. Цената за този вариант е 198 лв./л.м. Прозрачното стъкло придава съвременен вид и в същото време осигурява непрекъсната видимост.

Алуминиеви парапети с цветно стъкло

Алуминиевите парапети с цветно стъкло са идеални за тези, които търсят нестандартен дизайн. С цена от 218 лв./л.м., тези парапети предоставят възможност за персонализация и игра с цветове, което прави всяка сграда уникална.

Иноксови парапети: издръжливост и стил

Иноксовите парапети са известни с изключителната си издръжливост и висококачествен външен вид. Въпреки че цената им може да е по-висока в сравнение с алуминиевите, те предлагат уникален блясък и изчистен дизайн.

Стандартни иноксови парапети

Иноксовите парапети се предлагат на цена от 160 лв./л.м. за стандартен дизайн с дължина до 10 линейни метра. Тези парапети са подходящи за различни стилове на сгради и добавят допълнителен елемент на елегантност.

Иноксови парапети със стъкло

Ако търсите съчетание от издръжливостта на инокса и естетиката на стъклото, иноксовите парапети са идеален избор. С цена от 240 лв./л.м., те предоставят стил и надеждност.

Изгодни отстъпки при големи обеми

За клиенти, които изискват парапети с обща дължина над 15 метра, предлагаме допълнителни отстъпки. Тези отстъпки се прилагат автоматично към цената и гарантират, че клиентите получават най-изгодното предложение.

Таблица за сравнение на цените

Тип парапетДължина до 10 л.м.Прозрачно стъклоЦветно стъклоДължина над 15 л.м.
Алуминиев130 лв./л.м.198 лв./л.м.218 лв./л.м.Допълнителни отстъпки
Иноксов160 лв./л.м.240 лв./л.м.300 лв./л.мДопълнителни отстъпки

Допълнителни отстъпки

Отстъпки и промоции на парапети

Отстъпки сепредлагат не само за големи обеми, но и при комбиниране на поръчки за няколко различни вида изделия. Например, клиентите, които поръчват и инсталират парапет на тераса, метална стълба и други изделия от метал за дома, могат да се възползват от допълнителни отстъпки.
Това предоставя възможност за оптимизиране на разходите и получаване на комплексно решение за естественото и архитектурно обогатяване на сградата.

При избора на подходящ парапет, клиентите трябва да обмислят различните възможности за дизайн, издръжливост и разбира се, цената. С нашите разнообразни предложения и възможности за отстъпки, сме уверени, че можем да отговорим на всеки вкус и изискване.

Разгледайте различни модели в нашата Галерия, потърсете ни още днес и ни позволете да  предложим най-доброто решение за вас!

За контакти: 0899 860 357

“ИНОКС” ЕООД