Как да поръчате парапет?

Инокс ЕООД е с вас по целия път от идеята до монтажа на парапета

Поставянето на парапет изглежда лесно, но всъщост е един  процес, който има своите особености.

В  тази статия можете лесно да се ориентирате какво ви предстои стъпка по стъпка от  вземане на размери и поръчка, до доставка и мнотаж на парапет.

Разполагаме с достатъчно опит и можем да ви предложим най-качествените, евтини и бързи решения за поставяне на парапети по стълби и по терасите на вашия дом, къща или офис.

Работим в следната последователност:

01

Снимки и размери

Направете няколко снимки на вашата ситуация, вземете приблизителни размери на стълбището ви или терасата. Важно е да премерите колко линейни метра парапет ще ви бъде нужен.

02

Запитване и офрета

Свържете се с нас по телефона за консултация какъв парапет ще бъде подходящ за вашия обект. Изпратете ни запитване на имейл office@parapeti.org. Възможно най-скоро ще получите от нас оферта с два-три възможни варианта, подходящи за вас.

03

Избор и договор за поръчка

Избирате желания вариант, идваме на място, взимаме точни размери, правим проект, представяме ви скици и чертежи и сключваме договор за изработка.

04

Аванс и поръчка

На този етап е необходимо да заплатите договорения аванс. Веднага след това започваме работа по вашия проект, поръчваме материалите и ви включваме в графика за монтаж.

05

Монтаж

Ако парапетът е със стъкла, първо поставяме металната конструкция, след това взимаме точни размери и поръчваме стъклата. Когато сътклата са готови ги монтираме и довършваме монтажа.

06

Гаранция

Получавате 3 години гаранция на изделията, през което време в случай че възникнат някакви проблеми с изделията, те ще бъдат отстранени от нас за наша сметка.

Има ситуации, когато се нуждаете от консултация, но още не сте готови за поръчка. В такива случаи ще Ви помоли да имате предвид, че огледът, взимането на точни размери от място и консултацията се заплащат допълнително в размер на 50 лв.

В случай, че след това решите да се свържете с нас за изработка и монтаж, тази сума ще бъде приспадната.

Също така, когато обектът се намира в населено място отдалечено на повече от 30 км. от град София се начисляват допълнителни транспротни разходи

Когато монтажът изисква повече от  1 ден работа, в офертата се включват разходите за нощувка на монтажниците.

Всеки месец имаме определен един ден за организиране на безплатни огледи, за който можете да си запазите ред с обаждане на посочените телефони.