Парапети от ковано желязо

Парапетите от ковано желязо

са подходящи за монтиране както в дома, така и в градината и създават усещане за красота, елегантност и стил.
Декоративните квадратни шини и профили (прави, усукани или извити) се съчетават лесно  с   детайли като сфери, стрели, кръгове, есове,  различни апликации, розетки,  нитове и топузи за колони,  елементи за вграждане и дъги с различна дебелина. Довършителния обков за вратите от ковано желязо  като шилдове, дръжки и панти също са в разнообразни форми на митични същества, цветя и пеперуди.

парапет от ковано желязо

При парапетите и изделията от ковано желязо, приказните мотиви  са съчетани с хладната симетрия на геометричните фигури  и създават впечатление  за стабилност и деликатност. Те приличат на дантелен параван, а когато са  завършени с дървена  ръкохватка придават нотка на романтичност и ефирност на интериора или екстериора на дома.

Изработваме решетки, врати, огради и парапети от ковано желязо, като имаме опит и в изработката на мебелни аксесоари за дома.

Понякога е нужно да добавите само няколко елемента от ковано желязо към изделие от обикновени профили, за да получите елегантен и впечатляващ резултат. Пример за това може да бъде монтирането на завършващи елементи във формата на стрели по върховете на дворната врата и ограда, или паната от ковано желязо обграждащи беседката в двора.

Повечето наши клиенти предпочитат да запазят естествения цвят на кованото желязо, но има възможност при нужда да боядисаме  изделията в различни цветове.

парапет с ковано желяза

Обикновено проектираме парапетите от ковано желязо индивидуално, според желанието на клиента. Предоставяме ви каталог с готови модели парапети от ковано желязо, както и каталог с  елементи, с които можете да сътворите Ваш собствен дизайн. След като изготвим проекта, преминаваме към изработката и монтажа. Ние от ИНОКС ЕООД – парапети от ковано желязо имаме възможност да изпълним вашите желания и изисквания.

Цената на парапетите от ковано желязо варират според сложността на изделието и избрания модел.