Антипаркинг устройства и подвижни антипаркинг елементи

Предпазват от нежелано пракиране пред вашия гараж

След успешното въвеждане на пазара на статични антипаркинг колчета, днес представяме на вашето внимание подвижни антипаркинг колчета за превенция на паркирането. Тази нова система е с добавена опция антипаркинг колчето да се сгъва в основата си.

 

Размери и тегло на сгъваемото антипаркинг колче

Новият модел антипаркинг колче е направено от стоманен квадратен профил с дебелина на стената 2мм и с размери 5х5 сантиметра и е сгъваемо.

Остта на колчето е здрава шпилка М12 с клас на якост 8,8 и две гайки с пластмасови ограничители против развиване.

Нашите антипаркинг елементи са сребристи на цвят и върху тях има поставени светлоотразителни ленти. Това ги прави видими отдалече дори и в тъмната част на денонощието.

Стандартната височината на колчето е 73 см, като предлагаме вариации във височината при поръчка на по-големи количества. Отгоре е затапено с плътна квадратна метална тапа, заварена за конструкцията. Тя е нечуплива и не допуска вода във вътрешността.

Теглото му е около 3 кг. и е лесно за сваляне и повдигане. В горната задна част има поставен гумен стопер, който премахва шума при пускането му на земята и го предпазва от нараняване. Поръчайте от тук!

Покритие на сгъваемата паркинг система

Върху повърхността на паркинг колчето и върху неговата основа е нанесено тънко цинково покритие, което ги предпазва от корозия и ръжда. Дори при нараняване, то няма да ръждяса тъй като цинковият слой се свързва отново с метала отдолу и допълнително го предпазва.

По право горещото поцивковане е най-доброто покритие за метални изделия и конструкции, изложени на открито. Минималната защита на поцинкованите изделия е от 20 до 40 години в зависимост от околната среда. Те са дълговечни дори и при по-агресививна среда каквато например има край морските брегове.

Как се заключва подвижните антипаркинг елементи?

 

Нашето антипаркинг колче се заключва с катинар в долната си част. За улесняване преминаването на рамото на катинара през отворите на профила, вътрешно е поставен специален водач. Така нищо не възпрепятства лесното и бързо отключване и заключване на катинара и пести вашето време.

Поръчайте още днес сгъваеми антипаркнинг елементи

                                   Купете бързо и лесно подвижно антипаркинг

                                  колче от  електронен магазин „Инокс Ит“!

Поставяне на антипаркинг устройства пред гараж

Антипаркинг съоръжението се захваща с 4 броя поцинковани анкерни болта за тротоара или бетоновата основа, където искате да го поставите. Има различни болтове според това на каква основа искате да го монтирате. Когато се прегъне, колчето се изравнява със земята и не пречи на вашия автомобил да мине над него.

За разлика от статичните антипаркинг елементи, където е необходимо да имате съгласието на съседите си преди да го монтирате, за подвижното колче това не е необходимо.

Повече за регламента за монтиране на статични колчета и как можете да вземете разрешение за поставяне на антипаркинг колчета можете да научите от сайта на Столичния инспекторат.

Цена на подвижни антипаркинг колчета

Цената на антипаркинг колчето е 72 лв. с ДДС за един комплект, който включва колчето, 4 бр. анкерни болта, светлоотразителни ленти, стопер за предпазване при сваляне на земята, катинар с дълго рамо 65мм и три секретни ключа за катинара. За тази цена вие получавате всичко необходимо, за да можете да монтирате колчето сами.

Тук е добре да отбележим, че нашите антипаркинг елементи са също толкова функционални, но наполовина по-евтини от антипаркинг скобите, които се предлагат на пазара. Единствено по-удобни са антипаркинг скобите с дистанционно управление, за които обаче човек е нужно да си приготви няколко хиляди лева.

Монтаж на подвижни антипаркинг елементи

Като цяло монтажът на системата за защита от паркиране е лесен и бърз. Необходима ви е ударна машина за пробиване на 4 дупки в основата, един чук и гаечен ключ №17, с който да завиете гайките на болтовете.

Ако нямате необходимите инструменти, за да монтирате предпазителя сами, предлагаме монтаж на антипаркинг елементи за гр. София на цена от 20лв. за монтаж на 1 брой. При по-голяма бройка можем да се договорим за отстъпка от центата на монтажа.

При желание бихте могли да ползвате наш комплект инструменти за монтаж под наем. Комплектът включва перфоратор, чук и гаечен ключ за монтаж. Цената за наем ва ден е 70 лв. Необходимо е да оставите депозит в размер на 60 лв., който ще ви върнем при връщане на машината и инструментите.

Доставка при големи поръчки

При поръчка над 50 броя елементи против паркиране, сме готови да направим отстъпка от единичната цена и от цената на монтажа. Можем да ви изпратим мостра, за да се уверите в качеството на продукта и да опитате неговите предимства на място.

При сериозен интерес и поръчка на големи количества предлагаме транспорт до обект в рамките на 50км. от град София. Само на нашите клиенти предлагаме промоционална цена за доставка от 120 лв.

Практиката ни показва, че при по-големи количества често клиентите имат необходимост от комбинация между статични и подвижни антипаркинг елементи. Информирайте се за възможността да направите комбинирана поръчка от тези два вида антипаркинг елементи, като се свържете с нас на посочените координати тук.

Поръчайте подвижно антипаркинг колче лесно и бързо с доставка по Еконт от нашия онлайн магазин. Може да платите с наложен платеж, по банков път или с дебитна карта.

Размери и тегло на сгъваемото антипаркинг колче

Поставяне на антипаркинг устройства пред гараж

Цена на подвижни антипаркинг колчета

Монтаж на подвижни антипаркинг елементи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *