Антипаркинг колчета

 

Антипаркинг колчета

Имаме удоволствието да ви представим нашите статични  антипаркинг колчета за ограничаване на нежелано навлизане на моторни превозни средства на ваша територия.

 Ако се интересувате от подвижни антипаркинг устройства, можете да разгледате най-новите ни предложения.

 

От какво са направени антипаркинг елементите и как се монтират?

Изработени са от горещо поцинкована стоманена тръба с диаметър фи 60 мм с дебелина на стената 3 мм. Облепени са със светлоотразителна лента за защита и по-добра видимост.

Основата е квадратна планка с размери 120 х 120х 5 мм с четири монтажни отвора за анкериране в бетон или друга основа. Освен това сме предвидили антиконденз отвор в основата на колечето, от където може да изтече водата при евентуален конденз на влага.

Колчето е затапено отгоре със специална пвц тапа за защита от влага и замръзване на вода във вътрешността му.

Предлагаме на вашето внимание и нов вид антипаркинг скоба, която може да бъде поставена пред входове на сгради или като ограничителен антипаркинг елемент по паркинги, дворове и вътрешни дворове за паркиране.

Антипаркинг скоби

Антипаркинг скоба Изработена е от поцинкован стоманен профил с дебелина 3мм, има поставена светлоотразителна лена и е устойчива на всякакви атмосферни условия и удари. Практически може да предпази всеки вход, градина или ограда от удари на МПС. Цената ѝ е 75 лв без ДДС. На всеки 50 броя подаряваме 1 безплатна антипаркинг скоба.

Монтажът на този антипаркинг елемент е по същия начин както при паркинг колчетата – в комплекта има нужните анкерни болтове, които да се поставят в квадратите планки в основите.

Кога е подходящо да поставим паркинг колчета?

Антипаркинг колчетата служат за ограничаване на достъпа на автомобили по тротоари, през гаражи, паркинги и други места, които искаме да предпазим от достъпа на автомобили.

Изключителната здравина на нашите колчета за предпазване от нежелано паркиране, дават възможност на притежателя си да разчита на тях. Те не се огъват, не се влияят от атмосферни условия, не ръждясват и не се развалят. Единствения вариант да се счупят е да мине ТИР през тях.

Предлагаме антипаркинг колчета и в различни цветове по RAL. Най-често поръчвани колчета от цветните са червени, оранжеви и жълти. Има възможност да изработим колчета в цвят, който пасва на вашия интериор или брандирани с вашия фирмен цвят.

Височина, тегло и цена на колчета за паркиране

Височината на антипаркинг колчетата може да варира. При всички положения, колчета с височина под 50 см са опасни за пешеходците, защото човек може да не ги види и да се спъне в тях. За това минимумът за височината на антипаркинг колчетата по стандарт е 65 см.

Височината на металните колчетата за паркинг, които предлагаме  е 710 мм, а теглото му е около 2,800 кг. С тези данни  лесно можете да изчислите цената на доставка до вас.

Цената на паркниг колчето е 36 лв. без ДДС за единични бройки. При поръчка на над 30 броя колчета предлагаме сериозни отстъпки.

Поръчайте статично антипаркинг колче нашия онлайн магазин! Лесна поръчка, бърза доставка. 

Изисквания за поставяне на антипаркинг елементи на тротоара пред гаража или дома

Често хората се интересуват от наредбата, които посочва изискванията за поставяне на антипаркинг колчета пред жилищна сграда.

Като цяло е нужно да представите само няколко документа в дирекция „Управление и анализ на трафика“ към Столична община, а именно Заявление, Протокол от събрание на  етажната собственост и схема за монтаж на колчетата. 

Важно е да се отбележи, че е необходимо в протокола от общото събрание на собствениците да има съгласието на всички собственици на имоти в сградата, потвърдено с техния подпис.

След това Схемата за монтажа на антипаркинг колчетата се съгласува с отдел „Пътна полиция“ – СДВР срещу заплащане на държавна такса.

Тук може да прочетете какви са изискванията на Столичния инспекторат за поставяне на антипаркинг колчета на тротоара пред жилищна сграда.

И така, не се колебайте да се свържете с нас и да си поръчате антипаркинг колчета още днес. Обикновено имаме възможност да изпълним доставка до 100 бр. колчета в рамките само на няколко дни.

Ако се интересувате от падащи антипаркинг колчета, можете да разгледате повече информация за размери, тегло и условия за поръчка в специалната ни нова статия  Подвижни антипаркинг устройства.

От скоро можете да поръчате статични антипаркинг колчета и през онлайн формта за порачка от тук.

 

Позвънете ни за повече информация и за специални отстъпки!

Вижте още изделия от метал

Вижте какво още предлагаме

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *