"ИНОКС"  ЕООД

За Акт 16 трябват парапети

Без парапети не става!!!

Козирка  и алуминиев парапет

Парапетите,  на пръв поглед незначителна част от довършителните работи, се оказват задължителни за да успеете да  подсигурите безопасността на сградата.

Още преди издаване на Разрешение за

ползване на дадена сграда или къща, инспекторите по строителството изискват от строителя – инвеститор да е монтирал нужните парапети по терасите и стълбите.

Ако сте в ролята на инвеститор / строител – не се колебайте, обадете ни се и наш екип ще дойде на място и ще ви предложи най- изгодната оферта за изработка и монтаж на парапети.

При количество над 50 м правим допълнителна отстъпка от 10 % отстъпка.

Има определени модели алуминиеви парапети, които са стандартни,  осигуряват безопасността на клиентите,  монтират се бързо и лесно и са на  отлична цена.

Всички знаем, че в последния етап на строителството обикновено предвидените инвестиции са на привършване, а парапета ни идва като допълнителен разход.

Не е за подценяване и срока за изпълнение и монтаж. Преди датата на предаване на обекта всички бързат, а графика за изпълнение на довършителните работи е претоварен. Липсва ви само някой изпълнител да започне да се размотава и да отлага монтажа на гранитогреса, вратите, дограмата или друг и довършителни елементи от интериора.

За да не попаднете в клопката на вечно размотаващи  се фирми за изработка и монтаж на парапетите и перилата – обадете ни се сега на   0899 860 357.

Нашите екипи са подготвени  бързо и срочно да отговорят на вашите изисквания. Държим на склад голямо количество заготовки за стандартни алуминиеви парапети и можем да ви гарантирам бърза и качествена изработка и монтаж на стандартни модели парапети.

Вижте още:
Вътрешните стълби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.