"ИНОКС"  ЕООД

Парапет за терасата на мезонет

парапет на тераса
Парапет на тераса

Парапетите за тераси имат огромно значение за вашата безопасност. Не отлагайте поставянето на парапети, особено когато живеете на по-висок етаж и съществува дори най-малка вероятност да се подхлъзнете и паднете отвисоко.

Още повече има чудесни модели, изградени от плътни профили от неръждаема стомана и с пълнеж от дебело нечупливо стъкло или плексиглас. Така, освен че запазват разкошната гледка, която се вижда обичайно от високите балкони и тераси, създават така необходимото усещане за сигурност.

Моделът на картинката е изработен от иноксов профил и закалено стъкло. Цената на този модел парапет за тераса е около 180 лв. на линеен метър и включва всичко: материали, изработка, детайли, пълнеж от закалено стъкло, доставка и монтаж.

Ако е необходимо и в зависимост от формата на терасата, металната конструкция може да се подсигури с допълнителна колонка, закрепена с анкери към бетоновата плоча на терасата.

Приятно е да си почива човек на тераса с такъв изглед, а пълнежът от стъкло позволява на погледа да се плъзга по измитите улици, покривите на къщите и далечния полет на птиците.