Парапет за терасата на мезонет

Парапет на тераса

Парапетите за тераси имат огромно значение за вашата безопасност. Не отлагайте поставянето на парапети, особено когато живеете на по-висок етаж и съществува дори най-малка вероятност да се подхлъзнете и паднете отвисоко.

Още повече има чудесни модели, изградени от плътни профили от неръждаема стомана и с пълнеж от дебело нечупливо стъкло или плексиглас. Така, освен че запазват разкошната гледка, която се вижда обичано от високите балкони и тераси, създават така необходимото усещане за сигурност.

Моделът на картинката е изработен от иноксов профил и закалено стъкло. Цената на този модел парапет за тераса е около 180 лв. на линеен метър и включва всичко: материали, изработка, детайли, пълнеж от закалено стъкло, доставка и монтаж.

Ако е необходимо и в зависимост от формата на терасата, металната конструкция може да се подсигури с допълнителна колонка, закрепена с анкери към бетоновата плоча на терасата.

Приятно е да си почива човек на тераса с такъв изглед, а пълнежът от стъкло позволява на погледа да се плъзга по измитите улици, покривите на къщите и далечния полет на птиците.

"ИНОКС" ЕООД