Парапет за стълби на пететажна сграда в гр. София

През февруари завършихме нашия последен обект  – парапет за вътрешни стълби в пететажна нова сграда в кв. Мусагеница, София.

Избраният модел беше алуминиев парапет с три струни, поставени хоризонтално. Един от най-стабилните и бюджетно ориентирани модели парапети, които предлагаме.

Въпреки студеното време, изработката и монтажа на парапета бяха изпълнени в срок.

Особеност на този обект беше изпълнението на парапет тип ръкохватка на първия етаж, където ъгъла на извиване беше по-голям от обичайното и се наложи допълнително укрепване.

Колонките на конструкцията на парапета както обикновено бяха здраво захванати за настилката на стълбището през две стъпала и парапета стана здрав и стабилен. Грациозната ръкохватка, с приятни чупки и извивки допринася за допълнителната елегантност на цялото изпълнение.

Както повечето строителни предприемаци знаят, за да влезе даден обект в експлоатация и даму бъде издаден Акт 16 е необходимо парапетите да бъдат монитрани. За удоволствие на нашия клиент, в началото на март беше издаден Акт 16 на сградата и новите собственици вече могат да се нанасят.

Вижте и други наши обекти тук