Практичен парапет на външни стълби и ограда на къща кв. Банкя

Това е един от последните ни изпълнени обекти – парапет на външни стълби и ограда на къща в кв. Банкя, гр. София. Обектът се намира в един от най-луксозни квартали на София. Къщата е на два етажа, като външните стълби и фасадата са облицовани  с плочи от естествен камък. Акцентът на това бижу е парапетът от алуминий, тониран в цвят шампанско, идеално  съчетан с основните цветове в екстериора.

Прапетът е изработен с елегантни колонки, пълнеж от три струни, стилни детйли и изящни завършващи елементи. Удобната ръкохватка следва плавно стъпалата и терасите на стълбището, като продължава по всички тераси на първия етаж.

Предстои изпълнение на парапетите по балконите и терасите на  втория и третия етаж на къщата. Там алуминиевият парапет ще бъде съчетан с пълнеж от кафяво стъкло.

Оградата е представена чрез семпла решетка от стоманен профил, огънат по линията на основата от бетонов пояс. Изпълнена е съгласно всички стандарти за ергономичност и безопасност и е оцветена в кафявата гама.

алуминиев парапет на стълби   парапет+оградапрактичен парапетпарапет с три струни

Остава да се изпълни плана за озеленяване на двора и околното пространство, където е предвидена шрока „английска“ ливада за игра на децата и домашния  любимец – игривия Кокер Шпаньол Кара.