"ИНОКС"  ЕООД

Парапети

Макар и част от довършителните работи по сградите, парапетите са задължителен елемент от строителния процес.

Според изискванията на закона, трябва да бъдат поставени на  всички тераси, балкони, вътрешни и външни стълби.  Използват се за прегради на паркинги,  за обезопасяване на обществени стълби в търговски обекти и за осигуряване на безопасност на покриви. Монтират се пред прозорци и е задължително да бъдат монтирани преди издаване на разрешение за ползване за която и да е сграда.

парапети за тераси

…освен това

Парапетите  са част от цялостния облик на сградата и интериора и е добре да бъдат съобразени с него.

Някои хора предпочита дървени перила на стълбите и терасите. Други залагат на парапети от ковано желязо, а не малка част от потребителите предпочитат  неподвластните на времето алуминиеви и иноксови парапети.

ИНОКС ЕООД произвежда и монтира козирки и навеси над тераси и балкони. Използваме иноксови или алуминиеви профили. Най-предпочитаното от нашите клиенти покритие за козирки е от поликарбонат. За по-големи квадратури тераси правим добри отстъпки.

Изберете модел

Голямото разнообразие от модели, материали и елементи ни позволява да отговорим на вашите конкретни желания и нужди. /виж галерията/

„ИНОКС“ ЕООД е на пазара на парапети вече 8 години и това  ни дава възможност да ви консултираме и да ви дадем насока кое решение ще е най-добро във Вашия случай.

Възползвайте се от нашия опит и професионализъм!

Научете повече за нас и се обадете на посочените координати или изпратете запитване  тук.