"ИНОКС"  ЕООД

Алуминиеви парапети

Алуминиевите парапети са най-търсените, практични, издържливи и на най-приемлива цена от всички видове парапети, които се предлагат на пазара. Освен това те са здрави, стабилни и лесни за поддръжка.

При производството им, профилите и детайлите, от които се сглобяват, се елоксират със специално покритие. По този начин те стават неподатливи на неблагоприятни атмосферни влияния.

Алуминиевите парапети се монтират посредством сглобяване, а не заваряване, което се ползва при изработката на парапети от неръждавейка. Сглобките на отделните профили и детайли дават възможност при нужда  да бъдат лесно демонтирани или коригирани.

На пазара се предлагат два основни вида алуминиеви парапети, на база на които  може да се разработят практически безброй индивидуални модели.

Алуминиев парапет със струни

Най-често се поръчват  алуминиеви парапети със струни. Броят на струните обикновено е 3 или 4. Профилите за колонките и ръкохватките могат да бъдат кръгли и квадратни. Съществува различни дебелини както за основните елементи, така и за струните и пълнежите. Струните обикновено са разположени хоризонтално или вертикално.

Алуминиеви парапети със стъкло

Другият основен вариант са алуминиевите парапети със стъкло. Много красиви и елегантни, те създават ефирност и класа в дома. Тонираното закалено стъкло дава възможност да съчетаем цвета на парапета с този на интериора.

В случай, че се притеснявате да използвате стъкло, имате възможност да изберете пълнеж от плътен или структурeн поликарбонат.

Алуминиеви парапети – цени

Цените на алуминиевите парапети се изчислява за линеен метър и зависят от избрания пълнеж на паното, от дебелината на ръкохватката и обема на поръчката.
При парапети с дължина до 5 линейни метра цената е по договаряне.
До 10 линейни метра алуминиев парапет с три броя струни е на цена 130 лв./л.м.
За парапет с пълнеж от прозрачно стъкло цената е 180лв./л.м., а при изпълнение с цветно стъкло – 220 лв./л.м.
Когато  е необходим парапет с обща дължина над 15 метра, предлагаме допълнителни отстъпки.

Снимки на парапети

Ето снимки от наши изпълнени обекти с алуминиеви парапети:

За контакт

Не се колебайте да се свържете с нас ако имате допълнителни въпроси или желаете да запазите час за оглед.

Адресът на производствената ни база е ул. Адам Мицкевич №8, гр. София.
Работното време е от 09:00 до 18:00 часа от понеделник до петък  (виж картата). Монтажите изпълняваме в удобно за клиента време, включително вечер, събота и неделя.
Управителят е Васил Христов, а телефона за връзка 0899860357.