UA-164382468-1

Навеси и козирки

Как се конструират навесите и козирките?

Конструктивно  козирките и навесите се изработват от обикновени или иноксови профили, свързани по между си с високо-якостни крепежи  и заваръчни шевове и  покрити със стъкло, поликарбонат или OSB.

За всеки конкретен обект се изчислява броя на металните греди, върху които ще бъде положен листовия материал, така  че да се подсигури стабилност и издържливост на козирката или навеса. С цел да постигнем по-добра визия,  обработваме всички детайли и елементи чрез сатениране, полиране  или чрез прахово боядисване.

Видове покрития

Стъклата, които използваме са закалени или са триплекс. Могат да бъдат тонирани в различни нюанси, напълно прозрачни, с огледален или матиран ефект. Те имат голяма устойчивост и не са чупливи при общи условия на ползване.

Поликарбонатът  също е устойчив материал, дава известно затъмняване  (около 15%), по-матов е и подлежи на надраскване. Но за сметка на това е доста по-икономичен от гледна точка на бюджет, предлага голямо разнообразие от цветове, лесен и удобен е за монтаж, демонтаж и подмяна.

Някои изпълнени обекти

Цени и оферти

Получете най-добрата оферта  като запазите час за безплатен оглед още днес! След вземане на точни размери,обсъждане на Вашите желания и възможности, ще можем да Ви дадем най-доброто предложение.