"ИНОКС"  ЕООД

Как да си направим козирка над терасата?

Как се конструират навесите и козирките?

Конструктивно  козирките и навесите се изработват от обикновени или иноксови профили, свързани по между си с високо-якостни крепежи  и заваръчни шевове и  покрити със стъкло, поликарбонат или OSB. За всеки конкретен обект се изчислява броя на металните греди, върху които ще бъде положен листовия материал, така  че да се подсигури стабилност и издържливост на козирката или навеса. С цел да постигнем по-добра визия, ние от “Инокс” ЕООД  обработваме всички детайли и елементи чрез сатениране, полиране  или чрез прахово боядисване.

Видове покрития

Стъклата, които използваме са закалени или са триплекс. Могат да бъдат тонирани в различни нюанси, напълно прозрачни, с огледален или матиран ефект. Те имат голяма устойчивост и не са чупливи при общи условия на ползване. Поликарбонатът  също е устойчив материал, дава известно затъмняване  (около 15%), по-матов е и подлежи на надраскване. Но за сметка на това е доста по-икономичен от гледна точка на бюджет, предлага голямо разнообразие от цветове, лесен и удобен е за монтаж, демонтаж и подмяна.

Някои изпълнени обекти от “ИНОКС” ЕООД

Ако нямате предварително изготвен и одобрен проект и се налага сами да изчислите и съобразите сами с какви материали да направите козирката над терасат, по-добре ни потърсете за консултация и съвет. Има специфика на всеки от материалите и е добре тя бъде взета предвид когато решавата как да направите козиракта си. Тук поместваме няколко снимки на изпълнени от нас обекти с цел да видите възможни варианти. Както се вижда, основата може да е права или извита. Освен това има значение височината, на която ще бъдат закрепрени ребрата на конструкцията. Често има значение самата стена дали е изградена от тухла или бетон и това определя вида на кребежните елементи.

Цени и оферти

Хубаво е да се запознаете с пазара на всеки един детайл от бъдещата козирка. Огледайте дебелината на материала, нижните детайли за монтаж, покритието. Преценете кой ще монтира козирката. Често за по-високите етажи е необходима помощта на алпинисти. Ако търсите високо качество и професионална изработка и монтаж, не се колебайте да се свържете с нас. Получете най-добрата оферта  като запазите час за безплатен оглед още днес! След вземане на точни размери,обсъждане на Вашите желания и възможности, ще можем да Ви дадем най-доброто предложение.