"ИНОКС"  ЕООД

Защо да изберем алуминиеви парапети?

алуминиев парапет с дървена ръкохватка за вътришни стълби

В случай, че Ви предстои да слагате парапет някъде в дома си, тази статия за алуминиеви парапети ще ви даде нужната информация, за да направите правилния избор.

Важно е да знаете, че алуминиевите парапети са здрави, стабилни и лесни за поддръжка. Те са елегантни и придават модерна визия на вашия дом.

Защо да изберем алуминиеви парапети?

Преди всичко, профилите и детайлите, от които се сглобяват, са елоксирани с дебелина на покритието около 14 микрона, което ги предпазва от неблагоприятните атмосферни влияния. Те запазват за дълго своя елегантен вид, а при нужда също толкова лесно могат да бъдат демонтирани или коригирани.

С какво можем да съчетаем алуминиевите профили?

Хубавото при алуминиевите парапети е, че лесно се съчетават  със стъкло и дърво.
Профилите за колонките и ръкохватките могат да бъдат кръгли и квадратни. Съществува различни дебелини както за основните елементи, така и за струните и пълнежите. Тонираното закалено стъкло дава възможност да съчетаем цвета на парапета с  вашия интериор.

Имате възможност да изберете пълнеж от плътен или структурeн поликарбонат, в случай че се притеснявате да използвате стъкло.

Научете повече за двата най-поръчвани модела алуминиеви парапети.

Нещо за цената…

Алуминиевите парапети са добро решение във финансово отношение.  Те са значително по-евтини в сравнение с иноксовите парапети, а освен това се монтират по-бързо и за това цената за монтаж е по-ниска.

Колкото по-голям е метража на парапета, толкова цената за линеен метър намалява.

Тук може да видите актуалните  цени за парапети за стълби за 2020 г.

За финал можете да разгледате различни  алуминиеви парапети в галерията  ни. 

Ако имате собствена представа как искате да изглежда парапета ви или сте харесали нещо от някое списание, не се колебайте да се свържете с нас. Парапетите по италиански дизайн са наш специалитет!

Не се колебайте да се свържете с нас ако имате допълнителни въпроси или желаете да запазите час за оглед.